måndag 13 september 2010

Ett seriöst ställningstagande

Svenska Dagbladet låter meddela att våra seriösa politiker, bland vilka må nämnas Statminister Reinfelt, Statsrådet Hägglund samt Riksdagsledamoten Sahlin, icke finner någon som helst anledning att förändra lagstiftningen med grund i de löjeväckande anklagelser om mutbrott som försåtliga republikaner framförde i samband med vårt högaktade Tronföljarpars bröllopsresa. Heder åt dessa politiker som sätter seriositen främst och särskild eloge till Riksdagsledamoten Sahlin, som trots sitt partis republikanska programförklaring, i denna fråga icke låter låna sig att bli fega republikaners verktyg.

Föga förvånande ropar dock Riksdagsledamoten Ohly, ordförande i det kommunistiska vänsterpartiet, på lagstiftning. Det är uppenbart att Riksdagsledamoten Ohly gör detta ur ett försåtligt republikanskt perspektiv och icke utifrån sakjuridiska överväganden.

3 kommentarer:

 1. Hej lägger in lite nyheter om "Familjen".

  Madeleine umgås med Paris Hiltons skandal-ex
  Han heter Stavros Niarchos. Han är 25 år, playboy och son till en grekisk redarmiljardär. Han är en av prinsessan Madeleines nya vänner i New York.
  När prinsessan Madeleine, 28, för några veckor sedan var på prins Nikolaus, 40, av Grekland och Tatiana Blatniks, 30,
  bröllop på ön Spetses i Grekland fanns även miljardärssonen Stavros Niarchos, 25, på plats. Han och Madeleine har många gemensamma bekanta och har tidigare setts vid olika tillfällen på franska rivieran. Stavros har tidigare dejtat både Lindsay Lohan, 24, Paris Hilton, 29, och Mary-Kate Olsen, 24, men nu är han singel precis som Madeleine.
  Höll ihop och roade sig
  Enligt personer på plats i Grekland ingick Madeleine och Stavros i samma sällskap som höll ihop och roade sig på bröllopet.
  I förra veckan möttes de igen, i på Manhattan. Bara en och en halv timme efter att Madeleine landat i New York där hon ska jobba för World Childhood organisation, befann de sig båda på restaurang Le Bilbouqet. Madeleine hade middag med några vänner och på restaurangen fanns bland andra Victoria Silvstedt, 35, och modejournalisten Sofi Fahrman, 31.
  Tidningen New York Post skrev dagen efter att Madeleine "flörtar" med Stavros:
  "Flörtar"
  "Hon var inne i restaurangen med två vänner och Stavros satt på utsidan och åt," säger en källa. "Så fort han såg henne kom han direkt fram till henne. Hon verkade ganska fascinerad och smickrad."
  Och i både norska TV2, tidningen Blick i Schweiz, finska dagstidningen Iltalehti och tyska Bunte spekulerades det vilt om deras "flört" dagarna efter.
  Trots det korta mötet.
  - Men det märktes att de känner varandra, berättar frilansfotografen Lawrence Schwartzwald.
  Stavros kommer från en extremt förmögen grekisk redarfamilj och har bostäder på flera platser världen runt, men tillbringar mycket tid i Los Angeles. 
  Hamnar ofta i trubbel
  Han är mest känd för att dejta vilda Hollywood-tjejer, hamna i bråk och trubbel och går under öknamnet "Starving Nachos". Han har gått en filmutbildning men reser mest runt och lever jet set-liv. Senaste bekantskapen är Pierre Casiraghi, 23, från Monacos furstendöme.
  New York är Madeleines favoritstad och där kommer hon att befinna sig hela hösten, förmodligen också längre enligt folk i hennes omgivning.
  Madeleine ska arbeta med mamma Silvias hjälporganisation Childhood. 
  Till att börja med är Madeleine inneboende hos en av sina bästa vänner, Lovisa de Geer, 27.
  Nöjda på Childhood
  På Childhood är man väldigt nöjda att ha Madeleine på plats.
  - Vi är naturligtvis glada prinsessan Madeleines engagemang för Childhood så starkt, säger Anna de Geer, ställ-företrädande generalsekretarare vid Childhood.

  Hälsar
  Lena

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Tillägg, artikeln är hämtad från tidningen Expressen.

  Hälsar
  Lena

  SvaraRadera