lördag 12 november 2011

Konungasmädaren Althin förnekar sig icke


Vår Högaktade Konung Hans Majestät Konung Carl XVI Gustaf, Sveriges Konung, Hertig av Jämtland

I Svenska Dagbladet går åter konungasmädaren och advokaten Althin, ordförande i den illasinnade sekten "Republikanska föreningen", till angrepp mot vår högaktade Konung och hans Hus. Inlägget är ock undertecknat av sektens vice ordförande, förra riksdagsledamoten fröken Streijffert. I sin pamflett avslöjar advokaten sig själv mycket tydligt. Trots en försäkran om att vilja föra en "seriös debatt" drar sig icke den fege advokaten att knyta an till den förtalskampanj som de ljusskygga republikanerna ägnat sig åt men som fallit platt till marken.

Skamligast av allt är de insinuationer den fege advokaten gör mot Hennes Majestät Drottningen. Åter försöker denne skammens advokat att förtjäna judapenningar genom att dra fram, den för debatten fullständigt irrelvanta frågan, om Hennes Majestäts faders göranden och låtanden före det att Hennes Majestät ens var född. Sakförhållanden i frågan har för övrigt nogsamt utretts av förre riskarkivarien doktor Norberg.

Det anstår verkligen icke en medlem av det hedervärda Advokatsamfundet att på detta sätt svärta Hennes Majestät Drottningen genom händelse som inträffade före hennes födelse. Man kan med fog fråga sig vad advokaten Althin, som inom rättsväsendet icke sällan varit försvarsadvokat, skulle ansett om den åklagare som fört en motsvarande besinningslös argumentation. Det enda detta visar är de fega republikanernas stora desperation. Advokaten Althin gör sig själv till största åtlöje genom sin ohederliga argumentation och borde skämmas. Var advokaten Althin i besittning av någon slags heder skulle han skyndsamt framföra en ursäkt till Hennes Majestät Drottingen för de oförskämdheter han visat prov på.

Leve Monarkin!

Gud bevare Konungen och Fäderneslandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar