lördag 12 maj 2012

Ett vederstyggligt taskspel

Än en gång planeras det vederstyggliga taskspel som går under benämningen "Pride". Som vanligt vet den politiska korrektheten ingen gräns utan varje politiskt parti synes göra det yttersta för att exponera sig i detta lättsinniga och högst ytliga tramseri. Hela det offentliga rummet tas i besittning även för sådant som är rent oanständigt och näst intill torde falla inom lagen mot pornografisk föreställning.

Även Kristdemokraterna, om vilka med fog kunde förväntas en mer hedersam inställning, har givit upp inför den politiska korrekthetens evangelium och planerar att deltaga i dumheterna genom partisekreteraren fru Ankarberg Johansson.

Dock finns forfarande sansade företrädare för nämnda parti, bland annat riksdagsledamoten fru Enochson, som låter uttala:

"De vill oss inte väl. Vi vill värna familjen, vi vill värna heteronormen. De vill värna homonormen. De får gärna finnas, och de får gärna ha sina tåg, men vi ska inte vara där".

Undertecknad ber att på det högsta få instämma i fru Enochsons hedervärda, kloka och sanna uttalande. Med fler hedervärda politiker som fru Enochson hade vårt land i sanning sett annorlunda ut.

I detta samanhang och för undvikande av missförstånd måste klargöras att det icke ankommer på människan att döma de som önskar framleva sina liv under det homosexuella levnadssättet. Detta är en sak mellan dem och deras Skapare.

Dock måste det tillåtas, som en varning i största välmening och av ren människokärlek, att påpeka att det i den Heliga Skrift finns mycket att betänka för den som vill leva sina liv under nämnda betingelser. Den Heliga Skrifts inställning till sodomi är klar och kan icke misstolkas (se exempelvis Första Mosebokens 29:e kapitel). Utifrån detta perspektiv är det ytterst sorgesamt att företrädare för det parti, som framför andra säger sig stå för kristna värden, låter sig lånas att delta i nämnda taskspel. Fru Ankarberg Johanssons deltagande, såsom en ledande pariföreträdare, är därför föga hedersamt och rent förkastligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar