lördag 23 augusti 2014

"Ship to Gaza" stöder antisemtism

Organisationen "Ship to Gaza", vars främsta syfte är att stödja den vederstyggliga och avskyvärda terroristorganisationen Hamas, en organisation som överöser staten Israel med raketanfall och som medvetet utsätter Gazas civilbefolkning för största fara genom att placera militära installationer mitt bland civilbefolkningen, har nu tydligt visat på stöd för antisemitism.

Enligt Svenska Dagbladet samarbetar "Ship to Gaza" med den turkiska "hjälporganisationen" IHH. Presidenten för nämnda antisemitiska organisation, en herr Yildirim, har uttalat följande enligt vad som refereras i Svenska Dagbladet:

"Yildirim sa ”om turkiska judar inte får stopp på Israels agerande kan fruktansvärda saker ske” och att ”sionisterna riskerar de turkiska judarnas framtid, vi kan inte lägga band på våra ungdomar längre”. Han uppmanade även judiska turister som är rädda för Hamas att inte komma till Turkiet."

Ovannämnda uttalanden är otvivelaktigt antisemitiska vilket vitsordas av historikern vid Stockholms Universitet, doktor Fleischer. Doktor Fleischer menar att herr Yildirims ord är antisemitiska och låter uttala:

"Det är klara exempel på kollektivt skuldbeläggande där judar görs ansvariga för Israels politik. Det är även illa dolda hot. ”Judiska turister som är rädda för Hamas ska inte komma till Turkiet” uppfattar jag som en klar legitimering av våldshandlingar"

Såsom brukligt är försöker organisationen "Ship to Gaza", genom en ledande företrädaren, kommunisten Feiler, själv tillhörigt det hedervärda judiska folket, sprida dimridåer. Dock agerar kommunisten Feiler, såsom tydligt framgår enligt ovan, mot bättre vetande.

Hamas är och förblir en terrororganisation, som helt och fullt är ansvarigt för den sorgliga situationen i Gaza. Varje vapenvila har brutits genom nya raketattacker från Hamas. Nyligen visade ock Hamas tydligt att man använder terrorn som vapen. Helt utan vederhäftig rättegång lät man för någon dag sedan avrätta 18 påstådda medhjälpare till staten Israel.

Leve staten Israels rätt att existera!

Leve det hedervärda Judiska Folket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar