tisdag 10 augusti 2010

Löjeväckande tilltag

Svenska Dagbladet låter meddela om ett högst löjeväckande tilltag i det att några privatpersoner tagit sig för att anmäla vårt högaktade Tronföljarpars bröllopsresa för att utgöra muta.

Dessa personers kunskap om lagstiftningen torde vara högst tvivelaktig. Vad muta är frågan om är att någon utsättes för otillbörlig påverkan i syfte att den som ger bestickningen skall vinna egen fördel. I detta fall är det bortom all rimlighetens gräns att konungafamiljens nära vän, direktör Hult, skulle erhålla någon fördel av den bröllopsgåva, vilken han såsom nära vän givit. Vederbörande myndighet kommer därför med stor sannolikhet att snarast avfärda dessa kvalificerade dumheter.

Vad det i grund och botten är frågan om är högst sannolikt personer som försåtligen vill misskreditera och skada vår Monarki och vårt högaktade Konungahus. Det torde alltså vara illvilliga och vederstyggliga republikaner som ligger bakom. Om dessa ha anknytning till den vederstyggliga sekten repbublikanska föreningen vet vi icke men det är alls icke otroligt. Vi vet att republikaner icke våga strida med blanka vapen utan ofta tar till oförskämda tillvitelser. Ett annat exempel på detta är smädandet av Hans Majestät Konungen på ovannämnda sekts hemsida.

Leve Monarkin!

Gud bevare Konungen och Fädeneslandet!

2 kommentarer:

  1. Det är väl den typiska svenska avundjukan igen.

    SvaraRadera
  2. Sannerligen! Ren och skär avundsjuka, låt vårt älskade kronprinsesspar vara ifred.

    SvaraRadera