fredag 1 maj 2015

Första maj och människoföraktets symboler

Denna tag får vi åter beskåda hur våldets och människoföraktets symboler, i form av röda fanor, flitigt nyttjas i diverse demonstrationståg. Den röda fanan är den främsta symbolen för den fruktansvärda kommunismen, som under förra seklet förtryckte, torterade, lemlästade och mördade miljoner av oskyldiga människor. Ännu finns ock människor som plågas av detta ris i exempelvis Nordkorea. Vid sidan av den nationalsocialistiska svastikan utgör den röda fanan och den därmed ofta förenade signumet - hammaren och skäran - de yttersta symbolerna för det största förtryck, mass- och folkmord, som någonsin skådats i världshistorien.

Jag föraktar och bespottar uppriktigt dessa symboler!

Att vederstyggliga och djupt avskyvärda partier såsom kommunistiska partiet och andra vålds- och människoföraktande rörelser på den vänsterkant, som stupar ner i helvetets avgrund, nyttjar nämnda symboler är måhända inget att förvånas över - dessa Belsebubs trogna tjänare beundrar ju alltfort förtrycket och massmorden om begicks av kommunismens regimer.

Däremot är det ytterst sorgesamt att partier, som säger sig stå upp för människovärde och folkstyre, farande drar runt med röda fanor - symbolen för blodigt förtryck - i sina demonstrationståg. Respektlösheten mot offren och dess anhöriga i detta är lika stor, som när vederstyggliga anhängare av nationalsocialismen offentligen nyttjar svastikan.

Det är högst kränkande att offer samt alla de som förlorat nära och kära eller anförvanter i tidigare generationer i det kommunistiska hatets ofattbart stora människohat skall tvingas beskåda röda fanor på våra gator. Om partier, såsom exempelvis det socialdemokratiska arbetarpartiet, vilka påstår sig stå upp för människovärde är i besittning av någon heder bör de röda fanorna, utan fördröjning, omedelbart bränns. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar