torsdag 30 juni 2011

Kommunistpartiet visar sitt sanna jag

Att kommunismen, den röde satans egna ideologi, hör till det mest avskyvärda som framburits under historiens gång, därom råder inget som helst tvivel. Ännu ett exempel på detta ges idag i Svenska Dagbladet, där det framgår att medlemmar av herr Ohlys kommunistparti ställt sig bakom krav på mord av nämnda tidnings redaktör, herr Gudmundsson.

En av dessa brottsliga kommunister, en herr Fors som företräder partiet såväl i landstinget som i Pajala kommunalfullmäktige och som dessutom fanns upptagen på kommunistpartiets riksdagsvallistor, har uttryckt följande hot:

...alla tänkande människor förespråkar väl Per Gudmundsons avrättning?”

Kommunistpartiets ordförande herr Ohly, som likt alla kommunister i grunden är mycket feg, vågar icke själv ge någon kommentar i Svenska Dagbladet utan ger endast via sin pressekreterare ett synneligen vagt avståndstagande. Detta är i sanning både avslöjande och betecknande. Den fege kommunistordföranden vill således icke uttryckligen näpsa de som gjort sig skyldiga till denna verksamhet.

Dessvärre har den polisanmälan med påföljande utredning, avseende olaga hot, som redaktör Gudmundsson gjort och som lämnats vidare till Justiekanslern, lagts ned under en mycket märklig motivering att det rör sig om "satir". Detta måste betecknas som ett högst felaktigt beslut varför riksåklagaren ofördröjligen måste tillse att en förundersökning kommer till stånd varefter den för mordhot mïsstänkte herr Fors bör gripas och sättas i häkte i väntan på lagföring och laga dom.

För kommunismen är människoliv inget värt. I dess namn vet vi att miljoner och åter miljoner männskor misshandlats, torterats och mördats. Här skall var och en märka att Herr Ohlys kommunistparti är samma parti som under långeliga tider gick i tyrannen Stalins, historiens värste massmördare, ledband och framförde betecknande men högst avskyvärda hyllningskörer då nämnde tyrann avled.

Slutligen må starkt uttryckas att lagstiftningen rörande olaga hot gäller alla medborgare, så även våldsförhärligande kommunister. Staten får därför aldrig på minsta sätt acceptera den typ av rättsvidrig och avskyvärd handling som herr Ohlys partikamrater ägnar sig åt.

Jag bespottar uppriktigt kommunismen och den röde satan!

Leve rättstaten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar