måndag 6 juni 2011

Livet är okränkbart

I en artikel i dagens Svenska Dagblad går en herr Irving till grova anklagelser mot den hedervärde skriftställaren herr Birro för det han dristade sig att uttrycka kritik gentemot de hjärslitande och förfärande barnamord som ske med staten stöd.

För att förstå herr Irvings inlägg må frågan ställas om nämnde skribent är medlem av den hednasekt av gudsförnekare som kalla sig Humanisterna (ett för övrigt synnerligen missvisande namn)?. Det som tyda på detta är den råa materialism som genomsyrar herr Irvings inlägg. I en sann anda av materialism förfaller han i ett kallt och antiandligt "medicinskt" resonemang som på alla sätt tydligt visa att han sakna all respekt för livet och dess mysterier.

Herr Irvings hela argumentation gå ut på att de "foster" som "aborteras" icke är livsdugliga. Är det så illa ställt med herr Irvings intellektuella förmåga att han icke förstått att hela anledningen till att fostret, ifrån befruktningens välsignade ögonblick intill dess födelse, finnes i moderlivet för att där få såväl näring som skydd? De liv som finnes i moderlivet må otvivelaktigt även de ha rätt till skydd för sitt liv. Herrens femte bud "Du skall icke dräpa" gäller otvivelaktigt även dessa ofödda.

Livet är okränkbart och givet av den Högste. Det är allas vår plikt att skydda livet och därför måste och var och en, som ha respekt för livet och dess fundamentala okränkbarhet, att å det kraftigaste fördöma och verka för att den nuvarande ordningen med statligt sanktionerade barnamord bringas till ett slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar