måndag 30 maj 2011

Nu stå de där med skammen republikanerna

Svenska Dagbladet låter meddela att Hans Majestät Konungen idag låtit ge en intervju för Tidningarnas Telegrambyrå och här förklarat att det omöjligt kan finnas några komprometterande bilder. Hans Majestät skulle självklart icke deklarera detta om det funnits ett uns av sanning i det som lagts honom till. Hans Majestät, som på inget sätt haft någon skyldighet att ge en intervju för att kommentera rena osanningar, visa genom denna intervju på sin stora integritet.

Det synes nu helt uppenbart att det hela är en illasinnad komplott som organiserats av skamliga, fega och ohederliga republikaner.

Nu stå de där med skammen, de fega individer som sökt bygga sin argumentation på illasinnade och och obelagda påståenden, skavvelr och annat hummel. Skammen är nu det enda de har kvar, kommunistledaren herr Ohly, konungasmädaren Althin och den mediokre partiledaren herr Juholt. Har dessa fega individer kvar någon skamkänsla bör de ofördröjligen i underdånighet framföra sin uppriktiga ursäkt till Hans Majestät.

Leve Monarkin"

Gud bevare Konungen och Fädeneslandet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar