fredag 24 februari 2017

Glädjerik nyhet från Sachsen-Coburg och Gotha


Deras Högheter Prins Hubertus, Arvprins av Sachsen-Coburg och Gotha, Hertig av Sachsen, och Prinsessan Kelly, Prinsessa av Sachsen-Coburg och Gotha

Hans Höghet Prins Hubertus, Arvprins av Sachsen-Coburg och Gotha, Hertig av Sachsen, låter kungöra:

"Med stor glädje och tacksamhet låter Vi kungöra nedkomsten av Vår dotter Madeleine Aurelia Viktoria Karin av Sachsen-Coburg och Gotha. Moder och barn befinner sig vid bästa hälsa och Vi är mycket lyckliga över Vår dotters födelse."

Den nyfödda Prinsessan är andra dotter och tredje barn till Deras Högheter Prins Hubertus, Arvprins av Sachsen-Coburg och Gotha, Hertig av Sachsen, och Prinsessan Kelly, Prinsessa av Sachsen-Coburg och Gotha. Prinsparet har sitt residens i Coburg där Prinsen förestår den Hertigliga Husstiftelsen.

Av namnvalet att döma kan förmodas att Hennes Kunglig Höghet Prinsessan Madeleine, Prinsessa av Sverige, Hertiginna av Hälsingland och Gästrikland, kommer att kallas till fadder. Den nyföddas morfader, Husets Överhuvud, Hans Höghet Prins Andreas, Prins av Sachsen-Coburg och Gotha, Hertig av Sachsen, vår högaktade Konungs kusin, är fadder till Hertiginnan av Hälsingland och Gästrikland. Vidare är vår högt ärade Kronprinsessa fadder till Prinsparets förstfödda dotter Hennes Höghet Prinsessan Katarina, Prinsessa av Sachsen-Coburg och Gotha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar