måndag 1 augusti 2016

Om den upphöjde och hädangångne stalinisten

I några förgående anmärkningar (Litt A och Litt B) på detta Forum - ett Forum som håller antikommunismens fana högt - har glorifieringen av en hädangången stalinist, som höjt en av världshistoriens mest avskyvärda folkmördare till skyarna, berörts. I en synnerligen förtjänstfull ledare i förliden lördags utgåva av Svenska Dagbladet sammanfattar redaktör Schatz falskheten i den orgie av hyllningssånger, som vederfarits den hädangångne stalinisten och som sjungits av diverse vänsterpatrask, innefattande ävenledes tabloidtidning Aftonbladets av vänstersocialism smutsade ledarsida.

Redaktör Schatz konstaterar, helt relevant och med sanningen överensstämmelse, följande:

"Partiledaren som vigt sitt liv åt att i Sverige införa den kommunism som krävt miljoner människoliv, blir nu ihågkommen som en stor förnyare av såväl Vänsterpartiets ledning som på socialdemokratiska ledarsidor."

Det förhållande, vilket redaktör Schatz konstaterar, är icke blott ett prov på fullständig historielöshet och ynkedom, det är ävenledes ett hån och en bespottelse av alla den vedervärdiga kommunismen offer, de miljoner av oskyldiga människor, som förtrycktes, torterades och mördades av den avskyvärde tyrannen Stalin och hans föregångare, folk- och barnamördaren Lenin.

Det vänstersocialistiska patrask, som ägnar sig åt att hylla en hädangången stalinist borde i sanning skämmas och tiga still istället för att kasta smuts på de miljontals människoliv vilka kommunismen har på sitt smutsiga och lortiga samvete, en kommunism, som den hädangångne stalinisten hyllade.

Redaktör Schatz avslutar sin genomgång på sätt som följer:

"Om dagens demokratiska vänster vill dra lärdom av Hermanssons [red anm: namnet på den hädangångne stalinisten] livsgärning är en god början ett erkännande av att historien är mer komplicerad än vad de glorifierade hjälteporträtten framhåller. Det är de skyldiga kommunismens offer."

I dessa sanningsord ber tecknaren av dessa rader att högeligen få instämma!

Väl talat redaktör Schatz!

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera