lördag 17 april 2010

Deklaration 7: Återinför Ordensväsendet


Svenska folk,
Samtidigt som den nu gällande degenererade grundlagen infördes år 1975 fråntogs Konungen sin hävdvunna rätt att förläna ordnar till medborgare i riket. Kungliga Serfimerorden och Kungliga Nordstjärneorden bibehölls för förläning av utrikiska medborgare medan Kungliga Vasaorden och Kungliga Svärdorden lades vilande. År 1995 erhöll Konungen åter rättighet att förläna de förstnämnda ordnarna till medlemmar av det Kungliga Huset.

Det är nu hög tid att åtegre Konungen, som är samtliga ordnars Stormästare, den hävdvunna rättigheten att förläna Kungliga Serafimerorden, Kungliga Nordstjärneorden, Kungliga Vasorden och Kungliga Svärdsorden till förtjänta medborgare i riket. Det enda som härvid krävs är att Konungen ges oinskränkt förfoganderätt över ordnarna.

Statsministern bör skyndsamt vidtaga de mått och åtgärder som krävs för ge Konungen oinskränkt förfoganderätt över ordnarna.

Gud bevare Konungen och Fädeneslandet.

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Redaktioner har nödgats att ta bort ovanstående kommentar då den kan uppfattas såsom kränkande gentemot Hans Majestät Konungen.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Vill Demokrat sprida oförskämdeheter får han söka sig till andra Forum. På detta Forum kommer de icke att tolereras.

  SvaraRadera
 5. Speciellt svärdsorden är viktig att upprätta eftersom Sverige är i krig.

  Fr

  SvaraRadera
 6. Instämmer att Konungen ska kunna förläna Ordnar till Svenska ,medborgare

  SvaraRadera