onsdag 5 augusti 2015

Socialisters inkonskevens

Att socialister icke håller städat framför egen dörr, innan de kritiserar och förtalar meningsmotståndare, finns det flerfaldiga exempel på. Ett exempel på detta ges i en ledare i Svensk Dagbladet. Här berättas att i samband med invigningen av den så kallade "Pridefestivalen", ett vederstyggligt taskspel, höll en populärmusikartist, en herr Diaketé (under artistnamnet Timbuktu) ett mindre väl avvägt tal. Herr Diaketé, vilken till vardags ägnar sig åt missljudande populärmusik av sämsta slag och torde vara att anse såsom helt tondöv, hade här givit sig i kast med ett ämne han behärskar än mindre än musik.

Herr Diaketé gjorde stort nummer av att personer och företag icke betalar mer skatt än vad som är lagstadgat. Denna åsikt må vem som helst ha och stå för men det hela blir något uppseendeväckande för att icke säga rent löjeväckande när det visar sig att herr Diaketé, inom ramen för sin näringsverksamhet, ägnar sig åt exakt samma redovisningsprinciper, som han kritiserar i sitt tal vid taskspelets invigande.

Man tar sig för pannan för denna socialistiska inkonsekvens!

2 kommentarer:

 1. Till yttermera visso har den socialistiska internetpublikationen Politism nu anfört att man närmast bör göra inkonsekvensen till politisk doktrin.
  http://www.politism.se/story/vagra-leva-som-du-lar-det-ar-en-falla/#post-29327

  Det tycks inte finnas någon ände på socialisters stollighet.

  SvaraRadera
 2. Jag tackar för denna referens, som ytterligare visar på socialisters infernaliska dumhet och opålitlighet.

  Bevare oss för socialismen!

  SvaraRadera