måndag 4 april 2016

Om Regeringen stora svaghet

Denna dag tillkännages att Regeringen överenskommet med det före detta kommunistpartiet, nu kallat "vänsterpartiet", om den så kallade vårbudgeten. Förslaget innebär i korthet att det öses och slösas med penningar utan några tydliga krav på hur nämnda medel skall nyttjas. Det hela bygger på den socialistiska villfarelsen att allt löses till sitt bästa givet att penningar i outsinlig mängd ställs till förfogande. Denna socialistiska kravlöshet kommer blott att leda till slöseri och på intet sätt adressera den grundläggande organisatoriska och ansvarsmässiga problematik vari samhällsutmaningens grunder ligger.

Det finns i detta sammanhang anledning till största oro i det att ordföranden för det före detta kommunistpartiet, nu kallat "vänsterpartiet", den ilskne och för största oförskämdhet beryktade herr Sjöstedt, uppenbart är synnerligen nöjd med överenskommelsen och utropar:

"Vi har fått igenom allt av det, hundra procent"

Så har då Regering tubbats och förletts att lägga sig platt inför de före detta kommunisternas slöseri och oansvarighet. I detta visar Regering tydligt sin stora svaghet, fulländade ynkedom och uppenbara regeringsoduglighet. Man tar sig för pannan!

Ett varningens finger lyfts av den hedervärde riksdagsledamoten, herr Kristersson, som låter uttala:

"Regeringen fortsätter nu att genomföra helt ofinansierade permanenta utgiftsökningar. Det är en farlig väg att gå, säger han. 

Under pressträffen sade de rödgröna att krona för krona-principen övergavs i samarbete med de borgerliga partierna i och med höständringsbudgeten. Uttalandet är felaktigt. De far med osanning när de säger att vi skulle vara med på deras ofinansierade utgiftsökningar tidigare."

Väl talat herr Kristersson!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar