tisdag 19 juli 2011

Israel erbjuder hjälp att för in humanitära förnödenheter

Svenska Dagbladet låter meddela att israeliska sjöstridskrafter omringat ett fartyg som ingår i den spektakulära aktionen "Ship-to-Gaza". Israeliska myndigheter har ock meddelat fartyget att lasten lagligt kan föras in via gränsövergången Ashdod. Således hindrar israeliska myndigheter på inte sätt införandet humanitära förnödenheter till Gaza. Det är nu således helt i händerna på aktionen "Ship-to-Gaza" om man vill stå upp för det påstådda syftet, d.v.s. humanitet, eller att avslöja att det egentliga syftet med aktionen är något annat.

Tar nu icke aktionen "Ship-to-Gaza" Israels erbjudande om hjälp att föra de humanitära förnödenheterna till Gaza visar detta med all önskvärd tydlighet på ett annat syftet, nämligen syftet att öppna en försörjningsled till terroristorganisationen Hamas så att denna ostört kan föra in vapen för att utföra fega och urskiljningslösa angrepp mot civila mål i Israel.

Att nämnda typ av angrepp icke är några fantasier framgår av att Hamas så sent som för en vecka sedan utförde raketangrepp mot Israel.

Tillägg
Enligt senaste uppgifter har israeliska sjöstridskrafter nödgats borda det aktuella fartyget som tydligen icke var intresserat att ändra kurs och föra in de humanitära förnödenher på laglig väg. Härigenom är aktionen "Ship-to-Gaza" avslöjad och avklädd. Syftet är icke humanitet utan något mycket mer dunkelt.

Enligt vad som också meddelas fanns ombord en svensk medborgare, herr Feiler, som uppges vara medlem av kommunistpartiet. Att detta parti, som årtionde efter årtionde gick i tyrannen Stalins ledband och mottag penningsubsidier från denne, också aktivt delar i den nu aktuella opeartionen förvånar icke det ringaste. Kommunismen är i grunden en högst avskyvärd lära!

Leve det judiska folket!

Leve staten Israel och dess rätt till självförsvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar