fredag 13 december 2013

Kommunismens sanna jag

I en av vår världs få kvarvarande kommunistiska implementationer, det människofientliga och vederstyggliga tyranniet Nordkorea, har vi än en gång kunnat se ett exempel på kommunismens sanna jag. Grundläggande för den kommunistiska implementationen är att den alltid styrs av en liten maktelit, vilken ytterst utgår från de av folk- och barnmördaren Lenin teorierna om proletariatets diktatur. I denna teori, som saknar all respekt för den mänskliga individen och som därigenom ock bespottar människovärdet, är grundtesen att människor icke förstår sitt eget bästa utan att dessa hårdhänt och oinskränkt måste styras utifrån den förfärliga högutopiska och kollektivistiska kommunistiska läran.

Det som icke sällan kan studeras i dessa kommunistiska implementationer är att det inom makteliten uppstår motsättningar och intrigspel, ett intrigspel där insatsen består av människoliv. Från den ryska historien vet vi hur den kommunistiske tyrannen Stalin, historiens värste massmördare, vid minsta misstanke om att någon på minsta sätt motsatte sig, eller kritiserade nämnde folkmördare och tyrann, antingen nyttjade lönnmordet eller en summarisk rättegång med påföljande avrättning såsom lösning på problematiken.

I det avskyvärda kommunistiska tyranniet Nordkorea har nu den nye tyrannen och folkmördaren,Kim Jung-un, en vederstygglig snorvalp, låtit avrätta sin ingifte och likaledes blodsbesudlade farbroder Jang Song-Thaek, en av den förre tyrannen Kim Jong Ils allra mest förtrogna lakejer. Få är väl de som torde fälla en endaste tår över Jang Song-Thaeks öde då han i decennier tagit synnerligen aktiv del i det förtryck och de massmord som pågått i Nordkorea allt sedan den avskyvärda kommunistiska implementationens upprättande.

Åter har kommunismens sanna jag kommit i dagen. Må den dag vara nära då den sista kommunistiska implementationen slutligen kan kastas på historiens stinkande sophög!
 

2 kommentarer:

  1. Att teorin om proletariatets diktatur emanerar från Lenins penna får man hålla med om. Men ligger den inte immanent i Marx lära, eller ännu tidigare i franska revolutionens skräckvälde med Robespierre som överbödel? Vad anser Fältmarskalken om saken?

    Fr

    SvaraRadera
  2. Håller med om att tankegodset rörande proletariatets diktatur är sprungen ur pamflettistens Marx revolutionära lära. Pamflettisten Marx hämtade i sin tur näring från den blodiga och avskyvärda franska revolutionen och dess besinningslösa våld på och förakt av människovärdet.

    Som parantes må ock framföras att den franska revolutionen, vilken i egentlig och historisk mening är en kort parantes, tack vare pamflettisten Marx framhållande av densamma tillmätts mycket större betydelse för den historiska utvecklingen än vad den förtjänar.

    SvaraRadera