torsdag 14 juni 2012

Republikanerna förnekar sig icke

Svenska Dagbladet låter idag förtälja om de allt mer desperata republikanerna. För dessa vederstyggliga samhällsomstörtare synes inget medel vara för lågt att använda i den fega och solkiga kampen. Denna gång har man tagit till falskmynteri.

Att smäda Konungen och hans person synes vara det främsta tillhygget. Denna gång är den oanständighet med vilket detta görs så avskyvärd att ord saknas att beskriva. Att strida med blanka vapen ligger helt uppenbart icke för republikanen. Således kan vi konstatera att denna ofattbara feghet upprepar sig gång på gång. Är det icke ovederhäftiga förtalspamfletter eller falsifiserade bilder ja då är det falska mynt med oanständig text. För hur lågt republikanen kan falla i sin ovederhäftiga och smutsiga argumentation finnes uppenbar ingen gräns.

Rättsvårdande myndigheter får nu icke bespara sig någon möda i fasttagandet och lagförandet av dessa republikanska oanständiga förtalspersoner. Det råder inget som helst tvivel om att ett åtal helt visst kan innehålla såväl förtal som falskmynteri. Dessa oanständiga republikaner måste näpas med det strängaste som lagen förmår.

Leve Monarkin!

Gud bevare Konungen och Fäderneslandet!


3 kommentarer:

  1. Med tanke på allt skit som kommer från republikanska föreningen så borde vi kanske designa en lavemangkanna med några av deras företrädares profiler ingraverade.

    SvaraRadera
  2. Fredrik,
    Jag kan förstå eder indignation men låt oss icke falla till samma bottenlöst låga nivå som de fega och skamliga republikanerna befinner sig på. Vill dessa usla vederstyggliga krakar, för vilka anständighet är ett fullständigt okänt begrepp, argumentera på sin avgrunddjupt låga nivå är det endast de själva som till sist kommer att förlora på det.

    SvaraRadera
  3. Hur vet man att republikaner ligger bakom?

    SvaraRadera