torsdag 28 januari 2016

Skammens pris

Åter har det skammens pris, som instiftats av folkmordens största vän i vårt land, den skamlige och vederstygglige herr Myrdal, och som bär namn efter en av historiens mest avskyvärda figurer, den avskyvärde folk- och barnamördaren Lenin, utdelats. Folk- och barnamordspriset har detta år tilldelas den dogmatiske kommunisten redaktör Nyberg på den högröda och socialistiska pamflettblaskan Clarte.

Motiveringen, vilket anförs såsom orsaken till vinnandet av nämnda folk- och barnamordspris består däruti att kommunisten Nyberg "envist och uthålligt i Lenins anda med konkret analys av konkreta förhållanden gett oss unik ny kunskap och inspiration i den nödvändiga kampen för en ny och bättre värld.”

En "ny och bättre värld i Lenins anda". Sic! vilken idioti, dumhet och galenskap. Folk- och barnamördaren Lenin var, vilket historien på allra tydligaste sätt visat oss, raka motsatsen och antitesen till en förespråkare för en "ny och bättre värld".

Hur kan någon sjunka så lågt att han låter sig tilldelas ett pris uppkallat efter en folk- och barnamördare?

Skam och enbart skam vilar över såväl prisets instiftare som samtliga skamliga mottagare. De som mottaget detta skammen pris föraktar öppet människovärdet och bespottar alla folk- och barnamords offer. Ett avskyvärt kommunistiskt patrask och inget annat utgör de som aktar nämnda skampris.

Från detta Forum bespottas folk- och barnamördaren Lenin och hans människofientliga lära på det högsta! 

1 kommentar:

  1. Kammartjänaren29 januari 2016 13:47

    Kan intet annat än blott instämma med hr fältmarsalken.

    SvaraRadera