onsdag 24 oktober 2012

Bäva månde republikanerna

I en ny bok med titeln "Från säker källa..." utgiven av professor Harrison, en av rikets absolut främsta historiker, med bistånd redaktör Ahokas Schein görs en källkritisk granskning av det nid- och förtalsalster vilket gavs ut under rubriken "Den motvillige monarken", författad av några republiska skandaljournalister, vars namn icke ens förtjänar att nämnas.

Syftet med nämnda nid- och förtalsalster var att skada vår Konung och Monarkin. Då repblikanerna icke vågar strida med blanka vapen tar de som bekant förtalet i sin tjänst. Nämnda alster är långt ifrån det enda exemplet på denna skamliga strategi. Nyligen lät den vederstyggliga snuskfotografen Elisabeth Ohlson Wallin, även känd för grava hädelser mot vår Herre, publicera ett så kallat "fotomontage" som var så grovt och så kränkande mot Deras Majestäter Konungen och Drottningen att ord saknas att beskriva.

I den källkritska granskning som nu genomförts under professor Harrison ledning smulas alla påståenden i alstert "Den motvillige monarken" sönder och samman. Redan vet vi att mångfaldiga uppgifter hämtas från en gravt kriminell person, som även publicerat, av sakkunskap konstaterade, falsifiserade bilder i syfte att förtjäna Judaspenningar. En annan anklagelse som riktas mot Konungen är att han skall ha besökt en tvivelaktig lokal i Atlanta har köpts av en person, som mot penningar är beredd att säga vad som helst. Man tar sig för pannan och undrar hur långt republikanerna är villiga att gå i sin desperata illvilja.

Med den information som nu framkommit framstår republikaners deperata ynklighet större än någonsin.

2 kommentarer:

 1. Ja, Gud give att detta nu får vederbörligt avtryck i samhällsdebatten och att våra av folket valda representanter i Sverige Riksdag tar sig före att återinstifa lag om majestätsbrott i enlighet andan i §3 RF 1809.
  Gud bevare Konungen!

  SvaraRadera
 2. Att tro att man kan bemöta en uppgift bara genom att påstå att det inte är sant gör inte den nya uppgiften till sanning.
  En uppgift som inte är sann blir inte sanning bara för att den uttalas av en professor.
  Att granska alla företrädare för Sverige är en rimlig process i en demokrati.

  SvaraRadera