söndag 5 juni 2011

Hylla vår Konung och vårt Fädernesland

Instundande morgondag infaller vår Nationaldag. I den Kungliga Huvudstaden högtidlighålles denna dag på flerfaldigt sätt. Redan klockan 10 om morgonen kommer vårt högaktade Tronföljarpar Deras Kungliga Högheter Hertigparet av Västergötland att öppna Kungliga Slottets portar varefter allmänheten ges tillräde att beskåda denna storartade byggning med alla de salar där så mycket av vår historia har formats och med alla de praktfulla konstverk som pryder detta vårt främsta byggnadsverk.

Deras Majestäter Konungen och Drottningen kommer under dagen att deltaga i firandet av Nationaldagen i den skånska staden Eslöv medan Deras Kungliga Högheter Hertigparet av Västergötland kommer att deltaga i den medborgarskapscermoni som tradtionsenligt äga rum i Stockholms stadshus.

Dagens höjdpunkt blir om aftonen då Deras Majestäter Konungen och Drottningen, Deras Kungliga Högheter Hertigparet av Västergötland, Hans Kunglig Höghet Hertigen av Värmland samt Hennes Kungliga Höghet Hertiginnan av Hälsingland och Gästrikland i kortege, eskoterade av Kungliga Livgadets Dragoner, kommer att färdas till högtidliga firandet av vår Nationaldag som äga rum på Skansen.

Låt nu oss alla ta vara på detta tillfälle och gå man ur huse, såväl i huvudstaden som å landsorten, för att hylla såväl vår Konung och hela Hans Hus som vårt älskade Fädernesland. Låt oss här genom hyllningar ge vår Konung vårt folkliga stöd och samtidigt markera vår avsky och vårt förakt mot de vämjeliga fega republikanska krafter som så ohederligt och helt oförskyllt bespottat vår högaktade Konung.

Leve Konungen och Hans Hus!

Leve monarkin och ned med de fega republikanerna!

Gud bevare Konungen och Fäderneslandet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar