lördag 4 juni 2011

Änteligen någon som våga ta bladet från munnen

I en Brännpunktsartikel i Svenska Dagbladet låter den hedervärde skriftställaren herr Birro ta bladet från munnen om de fruktansvärda barnamord, genomförda av staten, som äga rum i tusental och som få våga ifrågasätta. De hemska rapporter vi nu nås av hur foster lämnas att dö är så till den grad upprörande och rör alla människoälskandes hjärtas rötter att något nu måste ske för att få slut på detta mördande.

Det är i sanning icke förenligt med vare sig grundlag eller vår kristna tradtion att denna djupt avskyvärda och förfärliga verksamhet få fortgå. Regeringen, och den närmast ansvarige ministern statsrådet Hägglund, bör ofördröjligen förordna om interimistiskt stopp av denna förfärliga verksamhet intill dess att lagstiftningen på området kan förändras. Ett interimistiskt stopp må utan laga hinder kunna motiveras av de vämjeliga händelser, där foster lämnas att dö, som rapporterats. Det hela är mord ock inget annat!

Lagstiftningen bör skyndsamt förändras så att avbrytande av graviditet endast må ske i de fall det finns fara för moderns livs. I annat fall må var och en vara ansvariga för sina handlingar. Livet är okränkbart och detta kan icke ifrågasättas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar