söndag 19 juni 2011

Leve vårt högaktade Tronföljarpar


Idag ber jag att underdånigt få framföra mina allra hjärtinnerligaste och varma lyckönskningar till Deras Kungliga Högheter Kronprinsessan Victoria, Sveriges Kronprinsessa, Hertiginna av Västergötland och Prins Daniel, Prins av Sverige, Hertig av Västergötland, på Deras ettåriga bröllopsdag.

Hovet låter ock denna dag kungöra en hälsning från vårt högaktade Tronföljarpar:

"Det är med stor värme och tacksamhet vi tänker tillbaka på vår bröllopsdag. Vi vill tacka det svenska folket för all den värme och uppskattning vi har mottagit vårt första år som gifta."

Såsom tidigare konstaterats på detta forum är det uppenbart att Hennes Kunglig Höghet gjort ett mycket gott val av gemål. Hertigen har under det år han nu innehaft sin upphöjda postion på mångfaldigt sätt visat detta om vilket förmäles i dagens Svenska Dagblad. Ur nämnda artikel må den vederhäftige och hedervärde historikern, professor Harrissons, utsaga citeras:

"Han har satsat allt i form av sin fritid, han har gett upp ledningen för sina företag. Sättet han har gjort det på kan inte annat än att ge respekt, säger Dick Harrison"

Leve vårt högaktade Tronföljarpar!

Gud bevare Konungen och Fäderneslandet!

1 kommentar:

  1. Och jag för min del vill gratulera h:r Fältmarskalken till att han äntligen har funnit en korrekturläsare. Bloggens kvalitet har därmed höjts.

    SvaraRadera