måndag 3 oktober 2011

Avslöja landsförädarna

I Svenska Dagbladet väcks en mycket angelägen fråga rörande de fullt identifierade landsförädare som under långeliga tider gick den röde satans ärenden genom att spionera för den vederstyggliga tyrraniet Östtyskland. Säkerhetspolisen har identiferat 57 personer som på det högsta förått sitt Fädernesland. Professor Almgren, forskare vid Södertörns högskola, har givits tillgång till Säkerhetspolisens arkiv men förbjudits att publicera några namn. Enligt vad som framkommit finns bland dessa spioner icke enbart anhängare av kommunistpartiet utan ock en och annan socialdemokrat.

Det finns ingen som helst anledning att skydda dessa fega uslingar, som genom sin brottsliga verksamhet verkade för främmande makt och på det allra grövst sätt förådde sitt Fäderneland och sina medmänniskor. Dessa avskyvärda kommunistlakejer äventyrade tusentals och åter tusentals a sina hederliga landsmäns liv i det fall vårt land råkat ut för ett angrepp från mökrets makter. Dessa spioner är icke värd någon som helst respekt.

Regeringen bör snarast tillse att Säkerhetspolisens arkiv, rörande dessa förädiska individer offentligörs. Det är en anständighetsfråga att vi får reda på vilka dessa förädare är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar