fredag 15 juli 2016

Ondskan

Åter har ondskan, personifierad av ett fegt kräk utan någon som helst respekt för människolivet, slagit till genom den fruktansvärda och djupt avskyvärda illgärningen i den franska staden Nizza. Det inträffade är ren ondska och ett djävulens verk. De, som begår missdåd av detta slag måste kompromisslöst förkastas. Det finns ingenting - absolut ingenting - som motiverar att någon, på sätt som skett, dödar och lemlästar helt oskyldiga människor, däribland försvarslösa barn.

Avsky är det enda de kräk, som begår dessa djävulens verk, är värda att mötas med. De, som på olika sätt söker förklara och förmildra ifrågavarande illdåd måste även de mötas med avsky i det att de är medskyldiga.

Respekten för människolivet kräver att statsmakten, som ytterst är satt att skydda sina medborgare, än mer ökar skyddet i samhället och intensifierar jakten på de kräk och djävulslakejer, som spottar på människolivet. I de fall nämnda slag av kräk grips måste de näpsas med synnerligen stränga och långa straff. I de fall de tas på bar gärning måste måhända även dödsstraffet övervägas i det att situationen är extraordinär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar