tisdag 3 maj 2011

Missdådaren bin Ladin slutgltigt tuktad

Hans Excellens herr Obama, Förenta Staternas President följer operationen.

Det är med stor glädje som var och en nu hälsar nyheten att en av vår samtids största illdådare, missgärningsmannen bin Ladin, nu slutgiltigt tuktats. Utan egna förluster kunde en höghjältemodig enhet ur specialförbandet Naval Seal, på direkt order av Hans Excellens herr Obama, Förenta Staternas President, tukta och nedgöra illdådaren och dennes anhang.

Förvisso hade det varit att föredra om illdådaren kunnat gripas levande för att sedan kunna lagföras. Den slutliga tukten av missgärningsmannen bin Ladin hade med all sannolikhet blivit den samma, då den amerikanska domstol, som i detta fall haft att näpsa illdådaren, knappast kommit till någon annan påföljd en dödsstraffet. Säkert föredrog illdådaren bin Ladin att på detta sätt få avsluta sina dagar i strid istället för att lämna detta jordelivet fjättrad vid en brits och väntande på att en giftinjektion skulle få hans hjärta sluta slå. I detta perspektiv och med tanke på de obeskrivbara och fruktansvärda brott som denne missdådare gjort mot oskyldiga män, kvinnor och barn synes hans ändalykt varit lindrig.

Ett stort erkännade i detta måste ges till Hans Excellens, herr Obama, Förenta Staternas President, som på ett synnerligen välavvägt sätt fattat det viktiga beslut som föregick operationen. Tvivelsutan har Hans Excellens här gjort mänskligheten en stor tjänst för vilken var och en av oss måste vara innerligt tacksam. Även om det år 2009 kunde förefalla något märkligt att Hans Excellens förlänades med Nobels fredpris, synes det dock nu som att Hans Excellens torde tillhöra de mest förtjänta pristagarna någonsin av detta pris.

2 kommentarer:

 1. Bin Laden har varit död länge. Enligt många säkra källor, bla Madeleine Albright och Benazir Butto, Steve Pieczenik mfl.
  Det är en stunt för att med stor sannolikhet nu öppna en ny front mot Pakistan.
  Så ligger det till.
  http://www.infowars.com/forget-pakistan-us-knew-bin-ladens-location-all-along/

  SvaraRadera
 2. Herr Henrik,
  Detta slag av såp kallade konspirationsteorier giver jag icke det ringaste för. Dess enda syfte är att kasta smuts på Förenta Staterna.

  SvaraRadera