söndag 29 maj 2011

Våga stå upp för Libyens arma folk

Svenska Dagbladet låter idag välvilligt upplåta sin spalter i en så kallad "Brännpunktsartikel" där ett antal, uppenbarligen med avskyvärda och vederstyggliga kommunitiska krafter lierade organisationer, mana till en avslutning av rikets deltagande i de militära operationerna mot den bludsbesudlade tyrannen Gadaffi. Dessa kommunister gå och så långt att de anklaga vårt land för krigsförbrytelser vilket, med all tydlighet, visa på deras världsfrånvända synsätt.

Artiklen avslutas med maningen "Låt inte ännu ett land bombas tillbaka till medeltiden". Leva dessa artikeförförfattare i fullständig okunskap om bakgrunden till det vi nu se i Libyen? Veta de icke att tyrannen Gadaffi på det allra grymmaste och mest människofientliga sätt under fyrtio år förtryckt och mördat sitt eget folk? Veta de icke att tyrannen Gadaffi beordrat terroristiska handlingar, även utanför sitt eget arma land, där ett stort antal oskyldiga mäns, kvinnors och barns liv släckts?

Situtationen i tyranniet Libien ha nu nått den gräns att våld icke längre kan undvikas för att näpsa den blodsbesudlade folkmördaren Gadaffi. Att avstå från militära operationer är det samma som att åter kasta tusen och åter tusen oskyldiga människoliv i tyrannen Gadaffis blodiga käftar.

Nej, istället borde snarast Förenta Nationerna föranstalta om upprättandet och rustandet av en Expeditionskår som, i nära samverkan med de hjältemodiga libyska befrielsestyrkorna, skulle intåga i Libyen och slutgiltigt kasta tyrannen Gadaffi över ända och därefter gripa och lagföra han och hela hans vedervärdiga av blod befläckade anhang.

Det är betecknande att de som skriva denna artikel på ena eller andra sättet är lierade med kommunismens, den röde satans egen lära, avgrundskrafter. Så länge de tyrraniska kommunistiska regimerna i Ryssland och östra Europa bestod var tyrannen Gadaffi dess trogne lakej. Ur detta perspektiv är de ståndpunkter som framföres icke förvånande men för den skull icke desto mindre hånande och nedvärderande mot Libyens frihetstörstande folk.

Leve det fria Libyen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar