tisdag 9 augusti 2011

En kommunist avgår

Så nås vi då av beskedet att kommunistpartiets ordförande, herr Ohly, avgår. Herr Ohly har allt sedan han började sin bana i partiets ungdomsförbund varit en hårdför kommunist som icke dragit sig för att visa sympati för de mest avskyvärda och vederstyggliga regimer. Om mörkrets och ondskans regimer, den röde satans egan lakejer, i Sovjetunionen och Östeuropa yttrade herr Ohly följande vid Kommunistisk Ungdoms kongress 1983:

"De socialistiska staterna utgör genom sin existens och sitt exempel ett bålverk för freden och socialismens sak i världen."

Om den lära. marxism-leninismen, som definierades av mass- och barnamördaren Lenin, en högst avskyvärd person med obeskrivbart mycket blod på sina fingrar, skrev herr Ohly:

"Marxsism-leninismen är ett bra, riktigt och viktigt begrepp"

Till de som dristade sig att kritisera regimen i Östtyskland, en regim som icke drog sig för att skjuta ihjäl sina egna medborgare, förklarade herr Ohly:

""När vi skriver om de socialistiska länderna i Röd Press bör vi inrikta oss på att avslöja borgarnas myter....inte sprida dem vidare."

Ovanstående är endast några exempel på den ytterst långa meritlista där herr Ohly på allehanda sätt uttryckt sitt stöd för de mest avskyvärda regimer som historien skådat. Intill 2005 kallade sig herr Ohly helt öppet "kommunist" varefter han på grund av rent taktiska skäl övergav denna benämning.

Att herr Ohly i sak ingenting ångrar framgår av det faktum att han intill dags dato säger sig vara stolt över hela sitt partis historia ända sedan dess att partiet bildades 1917. Denna historia innefattar ett reservationslöst stöd för historiens största massmördare, tyrannen Stalin. Herr Ohlys parti mottog också under långeliga tider blodspenningar från tyrannen Stalin och hans mördarregim. Denna historia är herr Ohly således stolt över, man tar sig för pannan!.

Kommunismen är en vederstygglig och människofientlig lära som är värd allt förakt. Hade kommunistpartiets sanna natur och historia varit känd är det i sanning tveksamt om vår Riksdag hade tvingats ha detta skandalösa parti i sen hedervärda krets.

Dock finns ingenting som talar för att någon ändring kommer att ske efter det att herr Ohly avgått. Högst sannolikt kommer herr Ohly att följas av ännu en kommunist som kommer att deklarera sin stolthet över sitt partis historia som är så befläckad och så avskyvärd att ord saknas att beskriva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar