tisdag 9 augusti 2011

Svar på tal

I samband med den förtalskampanj som fega republikanska krafter drivit mot Monarkin sökte de ljusskygga krafterna bakom kampanjen, vilka icke våga strida med blanka vapen, även kasta smuts på vår högaktade Drottning, Hennes Majestät Drotting Silvia, Sveriges Drottning, genom att utnyttja händelser som inträffat före Hennes Majestäts födelse. Händelserna relaterade till den affärsverksamhet som Hennes Majestäts fader, herr Walter Sommerlath, bedrev under 30-talet.

För att bringa klarhet i sakförhållandena har Hennes Majestät låtit genomföra en utredning vilken genomförts under medverkan av bland annat förre riksarkivarien dr Norberg. I en intervju i Göteborgs Posten låter nu Hennes Majestät kungöra resulatet av utredningen.

Enligt de uppgifter som dr Norberg, under medverkan av utländska forskare och myndigheter, tagit fram medverkade Drottningens fader, herr Sommerlath, i en bytesaffär som möjliggjorde att en hedervärd judisk affärsman, herr Wechsler, i sista stund kunde emmigrera till Brasilien och undvika konfiskation av sin egendom och sannolikt också det fasansfulla öde som så många av hans judiska olycksbröder, som kvarstannade i Tyskland, fick erfara.

Vidare har det framkommit att herr Sommerlath, likt miljontals andra tyskar under 30-talet, var medlem av nazistpartiet och dess brasilianska avdelning. Dock har det visats, från genomgång av såväl brasilianskt som amerikans underrättelsematerial, att herr Sommerlath på intet sätt varit aktiv i partiet eller haft någon som helst roll i detta.

De fega republikanernas försök att smutskasta Hennes Majestät har således fallit platt på marken. Kvar står de där nu endast med skammen. Hade de varit i besittning av någon som helst heder skulle de framföra en underdånig ursäkt till Henns Majestät.

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Kränkande kommentarer och kommentarer som innehåller ovårdat språk tas oåterkallerligen bort ifrån detta forum.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera