lördag 26 november 2011

Kommunismens ofattbara grymhet

Även om den röde satans lakejer slutgiltigt körts på porten i många stater finns dessvärre ännu några arma folk som lever i kommunismens bojor. Svenska Dagbladet låter oss idag, genom en skakande rapport, få ta del ögonvittnesskildringar från det kommunistiska Nordkorea.

En hedervärd kvinna, Kim Hye Sook , ger bland annat följande bilder:

"Jag såg min första avrättning vid 13 års ålder. Alla i lägret var tvungna att komma och titta"

"Det fanns aldrig tillräckligt med mat, och många fångar dog av svält. Vi behandlades värre än hundar. Till slut kände jag ingenting inför alla döda kroppar eftersom jag hade sett så många."

Denna hedervärda kvinnas vittnesmål griper onekligen var och en i hjärteroten och förstärker på alla sätt bilden av kommunimens totala och outsägliga grymhet. I Nordakorea, där den röde satans allra trognaste lakejer ännu härskar, sker alltfort det som skedde under blodsbesudlade tyranner såsom Lenin, Stalin och Pol Pot, för att bara nämna några av världshistoriens värsta och grummaste kommunistiska brottslingar.

Värt att notera är att vi i vårt land alltfort har ett parti i Riksdagen, som utgår från kommunismens och marxismens människofienmtliga dogmer. Detta kommunistiska parti, som idag går under namnet "vänsterpartiet" för att icke allt för uppenbart avslöja dess sanna jag, har långt fram i tiden hyllat även den röde satans lakejer i Nordkorea.

En av de svenska kommunister, som stått främst i hyllningkören för förtrycket av det nordkoreanska folket, är en herr Måbrink. Herr Måbrink, som genomgått utbildning i de sovjetiska kommunistiska tyrannernas "partiskola" i Moskva, var ledamot av Riksdagen, 1971-1994, således även efter Sovjetstatens och dess lydstaters välförtjänta fall.

Herr Måbrink, som besökte det nordkoreanska tyranniet 1985 i spetsen för det svenska kommunistpartiets delegation och då träffade den blodsbesudlade massmördaren Kim Il Sung, har gjort en rad fullständigt exempellösa och häpnadsväckande uttalanden. I samband med nämnda besök uttalade exempelvis herr Måbrink följande:

"Vad som slår en när man befinner sig i DFRK [anm: vilket står för den högst missvisande officiella benämningen av landet "Demokratiska Folkrepubliken Korea"] " är den höga utvecklingsnivå landet befinner sig i".

"Självtilliten har möjliggjort den snabba utvecklingen. Det betyder att folket har förstått dess innebörd och att de också ställt upp helhjärtat tillsammans med kamrat Kim Il Sung".

Noteras skall att nämnde herr Måbrink, en försvarare av bestialiska kommunistiska massmord, alltfort tjänar det svenska kommunsitpartiet, under det försåtliga namnet vänsterpartiet, i det att han är ledamot för partiet i Blekinge läns landsting. Detta säger allt om nämnda parti, som är en skam för det svenska folkstyret.

Vi ber till den Högste att nordkoreas arma folk snart må befrias från kommunismens outsägliga människofientlighet och grymhet!

5 kommentarer:

  1. Ja det är ju verkligen ideologin som avrättar människor och inte en enskild tyrann och hans hantlangare....

    SvaraRadera
  2. Carl är en synnerligen dålig marxist, vad denne "lärde" var att det fanns ett direkt samband mellan hur produktionsmedlen ägdes och hur förtryckande den är. Vidare hävdade Marx att individerna inte hade någon betydelse för historien.

    Med lite anknytning till verkligheten kan vi också säga att om en viss ideologi alltid generar i samma resultat när den implementeras är det därför att det är meningen.

    SvaraRadera
  3. Carl må upplysas om att varje implementation av den kommunistiska ideologin resulterat i tyranni och förtryck. Detta visar att det är den ur marxismen sprungna ideologin som är orsaken.

    Kan Carl ge ett exempel där en kommunistisk implemetation icke resulterat i förtryck må han självklart vara fri att göra detta.

    SvaraRadera
  4. Fältmarskalken skrev: "...den högst missvisande officiella benämningen av landet "Demokratiska Folkrepubliken Korea"

    Jag har också lagt märke till detta missvisande och ironiska faktum. De länder med prefixet "folkrepublik" eller "demokratiska folkrepubliken" har i högsta grad varit varken demokratiska eller för folkets bästa. Där har folket snarare levt i förtryck.

    Lista är långt, men här är några exempel:
    - Folkrepuliken Polen
    - Tyska Demokratiska Repuliken
    - Folkrepuliken Kina
    - Demokratiska Folkrepuliken Laos
    - Demokratiska Kampuchea

    Detta är ett i raden av exempel på den kommunistiska retoriken, som är fylld av osanningar och verklighetsflykt.

    SvaraRadera
  5. S.V.

    Ja kommunismen är i sanning en vederstygglig och avskyvärd lära som använder lögnen som ett av sina verktyg.

    Förtryck, tortyr och massmord det är kommunismens sanna väsen som förekommit överallt där denna den röde statans egen ideologi implementerats.

    SvaraRadera