måndag 27 februari 2012

Republikaner förnekar sig aldrig

Genom de smädeskampanjer som Konungen och Konunghuset de senaste åren utsatts för och som varit ett formidabelt misslyckande och debackel av största slag, vars enda resultat varit att de dragit skam över de lögnaktiga upphovsmännen, vet vi att dessa ofta icke drager sig för att ta till förtal i sitt smutsiga värv. En som synes ha inspirerats av dessa skamlighetens allra trognaste vapendragare är herr Holmberg i landskapet Åland, socialdemokratisk ledamot av lagtinget, vars utlåtelser på forumet Facebook i skamlighet torde sakna motstycke.

Denne vederstygglige republikan underlåter sig, i sin stora oförskämdhet och oförlåtliga skamlighet, att kalla vår Arvprinsessa, ett oskyldigt barn på blott några dagar för "parasit". Det finns icke ord att uttrycka det största förakt som måste visas denne vederstygglige, skamlige och oförskämde republikans utlåtelser. Herr Holmberg drager icke enbart skam över sig själv utan han riskerar ock att allvarligt dra skada över sin hembygd, det vackra och hedervärda landskapet Åland.


Den åländske socialdemokraten och republikanen herr Holmberg.

Åter kan vi i detta konstatera ett exempel på republikanernas oförmåga att strida med blanka vapen. Förtal och oförskämdheter synes vara de enda medel man har till sitt förfogande i sin argumentation. Förvisso synes herr Holmberg ha utryckt någon form av ursäkt, då han kommit till insikt om sitt vidriga förtalsbrott, dock är denna ursäkt icke uppriktig i det att den förses med reservationen att Arvprinsessan "är en symbol för en familj som parasiterar på samhället". Herr Holmberg är enligt uppgift polisanmäld varför förhoppningen är att herr Holmberg snarast kan näpsas med laga dom för förtal.

Gud bevare Konungen och Fäderneslandet!

Leve Monarkin!

3 kommentarer:

  1. Att denna "demokrat" bär på sig en tröja med den militanta vänsterorganisationen Brigate Rosse visar vilken natur denna människa är av. Om vårt lands republikaner forsätter visa sitt rätta jag kommer vår Monarki allena stärkas.

    Leve Monarkin!

    SvaraRadera
  2. Bäste Axel,
    En i sanning mycket värdefull iaktagelse. Republikanernas sanna natur synes bli allt mer klar för var dag som förflyter. Att många övergångar från Monarki till republik lett till våld och förtryck är ett historiskt faktum. Att den omnämnde republikanen är en våldsförhärligare är således helt naturligt.

    SvaraRadera
  3. Bäste Fältmarskalken,
    Tack så mycket för gensvar! Rörande republikaners föreställning om demokratiprocessen: Spaniens övergång från en fascistisk stat till en demokratisk grundar sig på en övergång till en Monarki med Konung Johan Karl av Spanien.
    Det är emellanåt skrämmande hur bristande dessa människors kunskaper i historia är.

    SvaraRadera