onsdag 2 februari 2011

Mass- och barnamördarens lekamen flyttas?

Enligt vad som meddelas i Svenska Dagbladet verkar det finnas möjlighet att det som borde skett för längesedan, nu änteligen kommer att ske, nämligen avlägsnandet av mass- och barnamördaren Lenin, en av den röde satans allra trognaste och mest blodsbesudlade lakejer, från det smaklösa mausoleet vid Röda Torget i den ryska huvudstaden. Det enda rimliga är att bränna denna barn- och massmördarlekamen och sprida askan för vinden för att förhindra vidare hyllning av denne, en av historiens vidrigaste tyranner.

Allt sedan 1924 har mass- och barnamördaren Lenins döda lekamen funnits till allmänt beskådande på Röda Torget i Moskva. Att icke denne simple mördares lekamen avlägsnades redan då ondskans imperium, Sovjetunionen, bringades på fall år 1991 är en gåta. Allt sedan dess har det varit en stor skam att ett fortsatt hyllande av denne mass- och barnamördaren varit möjligt. Det hela är fullt jämförbart med att tyska myndigheter i Berlins centrala delar skulle ha utställt tyrannen Hitler till allmänt beskådande och hyllande.



Hans Kejserliga Höghet Arvingen, Tserarevich och Storfurste Alexej

Bland de tusen- och åter tusen illgärningar som mass- och barnamördaren Lenin berodrat hör det besinningslösa mordet i Jekaterinburg 1918 på Tsarfamiljen. Kallblodigt mördades familjen med skott och fasansfulla baljonettstick. Detta öde mötte även de oskyldiga barnen med bland vilka fanns Hans Kejserliga Höghet Arvingen, Tserarevich och Storfurste Alexej, vilken icke ännu fyllt 14 år. Så grym var således satanslakejen Lenin att han icke drog sig för att mörda barn.

Kommunismen, den röde satans egen lära, är så avskyvärd att det saknas ord att uttrycka då den har miljoner och åter miljoners oskyldiga människors blod på sin händer. Ett avlägsnande av mass- och barnamördaren Lenins lekamen, en av den röde satans allra trognaste och mest blodsbesudlade lakejer, från dess upphöda plats skulle tvivelsutan vara ett tecken på återupprättande av alla de mördades heder och anseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar