fredag 22 februari 2013

Ökänd fotograf fortsätter trilskas

Den ökända fotografen Elisabeth Ohlson Wallin, vilken under föregivande av "konst" och "satir" producerar alster vilka icke är något annat än ömsom hädelser, ömsom förtal och ömsom rent snusk, har idag tagit till orda, sannolikt då nämnda ökända fotograf nu inser det prekära läge hon försatt sig i. I ett synnerligen märkligt uttalande, som icke andas ett uns av ånger, föregiver den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen att hon ber Hennes Majestät Drottningen om ursäkt, för det så kallade "fotomontage", som icke är något annat en synnerligen grov ärekränkning och rent förtal.

I ett sitt högst förunderliga och tvetydiga uttalande låter den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen framföra:

"Jag kanske skulle ha sagt ursäkta tidigare, så fort jag märkte att det här löpte amok. Jag kan inte ångra mina konstverk, men jag kan förstå drottningens sorg"

Den ökända fotografen torde icke ha förstått vad ursäkt och förlåtelse betyder, vilket förvisso icke är så märkligt för en person som ägnat sig vederstyggliga och högsyndiga hädelser, men det nämnda fotograf skall ha fullständigt klart för sig är att en ursäkt måste föregås av djup och fullständig ånger. Detta är en grundläggande princip i samvaron människor emellan. I detta sistnämnda måtto synes den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen ha brustit på allra grövsta sätt. Saken blir icke bättre när den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen söker urskulda sin skamliga gärning genom att förklara den på följande sätt:

"Det var en viktig bild som visade en händelse i Sverige - att kungen avslöjades med en bok som heter Den motvillige monarken och att TV 4:s Kalla fakta gjorde en dokumentär om Silvia Sommerlaths pappa, som var medlem i nazistpartiet före krigets utbrott. Det här var en bild som visade de händelserna ihop."

Vad den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen, om hon haft ett ärligt och uppriktigt uppsåt, borde betänkt är att anklagelserna emot Hans Majestät Konungen visat sig vara helt obelagda och haft sitt ursprung i en ökänd brottslings skamlösa försök att förtjäna Judaspenningar. I lika måtto borde den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen ha betänkt det faktum att Hennes Majestäts fader förvisso, likt miljontals andra tyska medborgare, varit medlem i ett vederstyggligt parti men icke kunnat beläggas ha haft någon minsta roll i detsamma. Den ökända fotografen borde ock, om hon varit i besittning av någon heder, ha insett att det hela inträffat före Hennes Majestät Drottningens födelse. Således gör sig den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen sig skyldigt till den högst ogiltiga argumentationsmetoden "guilt-by-association" vilket pekar på att hennes skamliga uppsåt icke varit annat än att skada Deras Majestäter Konungen och Drottningen.

Såsom visats i en tidigare anmärkning på detta Forum förfaller det högst rimlig att den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen, genom sitt skamliga tilltag och sitt skändliga alster, gjort sig skyldig till såväl förtal som högmålsbrott. Från detta Forum framföres därför en stark förhoppning att åtal väck så att den för snuskiga fotografier, förtal och hädelser ökända fotografen kan näpsas med ett rättvist straff.


2 kommentarer:

 1. Elisabeth Ohlsson Wallin kallar sig konstnär. Fotografierna är inte ens hennes utan en annan fotografs. Hon har utan lov tagit dem, skändat den Kungliga familjen genom de ihop plockade fotografierna till ett kollage.
  Är ganska trött på konstnärer som skändar andra människors religion och familjegemenskap. Det finns även en konstnär som använt sig av akvariefiskar som han släppt ner i alkoholhaltig dryck. Detta kallade han för konst. Jag kallar det för djurplågeri.
  Hoppas och ber för Drottning Silvia att hon får satt en gräns för konstnärer som saknar etik och eget förstånd.

  SvaraRadera
 2. Ber att högeligen få instämma i och applådera ovanstående mycket goda och vederhäftiga kommentar.

  Till den så kallade "fotgrafens" lagöverträdelser må nu sannolikt ock kunna läggas brott mot upphovsmannarättslagen. Det förefaller mig allt mer såsom att nämnda "fotograf" mer beter sig såsom en simpel brottsling än som den "konstnär" hon suktar efter att vara men aldrig någonsin kommer att bli. Ärekränkning, förtal och hädelse har icke ett vitten med konst att beställa.

  SvaraRadera