fredag 22 juli 2011

Det syriska tyrraniet fortsätter

Dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad nås vi av sorgesamma rapporter från Syrien där tyrannen Assad fortsätter att förtryck, tortera och mörda. Denna vecka har enligt vad som meddelas i Svenska Dagbladet 38 människor mist sina liv.

Ändock gives dessa händelser i tyrraniet Syrien icke den uppmärksamhet de förtjänar. Annat har det varit med den spektakulära aktionen "Ship-to-Gaza" som öppet stöds av Syriens tyrann och som syftar till att öppna en försörjningsled för vapen till terroristorganisationen Hamas, också detta en organisation som bland sina främsta vänner och tillskyndare har tyrannen i Damaskus.

Det är hög tid att avslöja de mörka krafter som så osakligt och som på ett outgrundligt sätt lyckas styra nyhetsrapporteringen. Den oheliga allians som finnes bakom består av allt från tillskyndare av mullornas regim i Iran, naiva och fullständigt verklighetsfrånvända så kallade "kulturpersonligheter", av liberalteologi angripna klerker och prelater till hårdföra och vederstyggliga kommunister och stalinister. Det enda som förenar dessa krafter synes vara ett avståndstagande från staten Israels rätt att existera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar