fredag 29 juli 2011

Herr Gardell skämmer ut sig

Det var sorgesamt att höra herr Gardell som i dagens manifestation på Sergels torg, ämnad att hedra alla de offer som mördades av den norske illgärningsmannen, riktar uppmärksamheten åt annat håll. Istället för att hedra dessa offer höll herr Gardell något som i det närmaste kan liknas vid ett brandtal för det homosexuella levnadsätt han förfäktar.

Alla vi som vill hedra de som föll offer är fullständigt ointresserade av herr Gardell och hans livsstil. Denna är och förblir herr Gardells ensak och något som han åtminstone en dag som denna, när det finns så oändligt mycket viktigare ting att ägna sina tankar åt, borde kunna bespara allmänheten ifrån. Herr Gardells egoistiska svammel är fullständigt irrelevant och han borde veta bättre när han, på helt oförståliga grunder, bereds plats att yttra sig. Herr Gardell har på detta sätt skämt ut sig på ett högst skandalöst sätt.

Alla vi andra böjer våra huvuden i djupaste respekt och i sorg för alla de som föll offer för den norske illgärningsmannen.

Vi ber att den Högste vara med alla drabbade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar