lördag 9 juli 2011

Upplysande om medeltida mörkermän

I en ledare i Svenska Dagbladet skriver redaktör Silberstein bl.a. följande om situationen i Gaza dit vissa av våra aningslösa landsmän avser att resa med den spektakulära aktionen "Ship to Gaza":

"I landremsan vid Medelhavet går utvecklingen i motsatt riktning jämfört med den i länder som Tunisien och Egypten - diktaturen stärker sin makt. Hamasregimen styr styr med järnhand och gör vad den kan för att förverkliga sin vision om ett medeltidsliknande samhälle där religiösa regimer sätter alla gränser".

Även om alltid respekt mot det heliga och religösa ovillkorligen skall upprätthållas måste en gräns sättas mellan samvetsfrågor och det som statsmakten och rättsamhället har att styra över. Denna gräns är dessvärre överskriden i de länder och statsbildningar som upprätthåller extrema tolkningar av den muselmanska läran.

Det är således i sanning märkligt att kommunister, stalinister och annat vederstyggligt vänsterpack lånar sig att ge stöd åt terroristorganisationen Hamas - ett stöd där den nu aktuella spektakulära aktionen endast är ett av många exempel. Dessa kommunister predikar ju annars att "religionen är ett opium för folket" och är icke sena med att skända och bespotta det som måste hållas heligt.

Förklaringen till vänsterpackets beteende torde finnas i devisen att "ändamålet helgar medlen". Kommunismen och dess anhang är i grunden lögnaktiga och ohederliga. I denna fråga är det helt enkelt så att hatet mot det judiska folket och staten Israel är större än kritiken mot de medeltida mörkermännen i Hamas, mördarregimen i Syrien och de rättsvidriga mullornas regemente i Iran. Man utnyttjar nu dessa medeltida mörkermän i sin smusiga kamp för kommunismens herravälde. För kommunismen är, vilket historien tydligt visat, människoliv och männoskovärde intet värt i förhållande till upprätthållandet av kommunismens principer. Detta visas tydligt av det som nu pågår.

Leve det judiska folket!

Leve staten Israel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar